S-a înființat o trecere de pietoni în Constanța pe strada care nu avea niciuna

Strada Constantin Bobescu din Constanța nu avea, până azi, nicio trecere de pietoni, deși are o lungime de 1,4 kilometri. Constanța 100% a atras atenția asupra acestu lucru printr-un articol publicat pe 14 decembrie 2023.

Pe ea se află atât case, cât și blocuri de locuințe, magazine mari (Profi, de pildă) și diverse societăți comerciale. Strada este folosită de mulți șoferi, pentru că face legătura mai rapid între câteva zone ale orașului.

Astăzi, Confort Urban a înființat prima trecere de pietoni de pe stradă, în dreptul magazinului Profi.

Din păcate, strada nu are trotuare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul PSD finalizează setul de norme prin care în toate licitațiile publice să se aplice „Criteriul verde”

joi feb. 8 , 2024
Guvernul PSD finalizează setul de norme prin care în toate licitațiile publice să se aplice „Criteriul verde”. Astfel, prin introducerea „Criteriului verde” în licitațiile publice, oferim un avantaj semnificativ companiilor românești. „Acest criteriu favorizează firmele cu rute de transport scurte și impact redus asupra mediului. De la industria auto cu […]

V-ar putea interesa și: