S-a înființat o trecere de pietoni în Constanța

S-a înființat o trecere de pietoni în Constanța

Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a amenajat o trecere de pietoni prevăzută cu scuar median pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu strada Steagului.  

Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri iar carosabilul a fost recondiționat cu asfalt.  

Se remarcă faptul că trecerea nu este paralelă cu axa drumului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Toma Enache lucrează la primul film de lungmetraj dedicat lui George Enescu

Mon Sep 19 , 2022
Toma Enache lucrează la primul film artistic de lungmetraj dedicat emblematicului compozitor George Enescu. Producția este realizată de La Steaua Film Studios. Constănțeanul Toma Enache, care semnează și scenariul filmului intitulat Enescu – geniul și prințesa, și-a concentrat atenția documentării, care a durat mai mult de doi ani, asupra legendarei […]

V-ar putea interesa și: