S-a înființat o trecere de pietoni pe strada Unirii din Constanța

1

Primăria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de amenajare a trecerii de pietoni situate pe strada Unirii, în apropiere de intersecția cu strada Muncel.

Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc și tranzitează zona, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului.

Echipele Confort Urban au aplicat marcajele transversale și au montat indicatoare rutiere.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “S-a înființat o trecere de pietoni pe strada Unirii din Constanța

  1. Precis MegaImage a „suparat” pe cineva. Toate locurile de parcare, pe ambele parti, din dreptul magazinului, intre 2 strazi, au fost anulate. Era necesara o trecere de pietoni, cum mai sunt si altele pe strada Unirii dar nu au atat de mult spatiu liber ca aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bătrânul de 82 de ani căruia trei minori i-au furat bicicleta a murit de frig. Copiii l-au bătut, legat și stropit cu apă, apoi l-au abandonat pe câmp

mar mart. 28 , 2023
Un bătrân de 82 de ani care a fost tâlhărit de trei minori a murit din cauza hipotermiei, după ce a fost lovit şi lăsat pe câmp, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi fost atacat cu scopul de a […]

V-ar putea interesa și: