S-a înființat Patronatul MAREA. Cine sunt membrii fondatori și ce își doresc

S-a înființat Patronatul Marea. Cine sunt membrii fondatori și ce își doresc

S-a înființat un nou patronat al oamenilor care fac afaceri pe litoral. Se numește Patronatul MAREA Mamaia Constanța. Prima sa reuniune a avut loc pe 3 februarie, la Fratelli Ristorante Constanța. Din echipa de conducere fac parte președintele Sebastian Ionuț Puznava alături de vicepreședintii Dincă Steriu, Daniel Ionuț Tănase, Adrian Florin Dinu, Elena Gianina Comșa și secretarul Andrei Nicolae Tatu. Din board fac parte și Răzvan Dobre, Trandafir Marin și George Fuduli.

„Patronatul Marea Mamaia Constanța s-a născut dintr-un scop comun al membrilor fondatori, acela de a promova municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. Organizația este alcătuită din oameni tineri și dedicați, care au simțit că este nevoie de un suflu nou și au decis să se implice. Obiectivul principal al asociației este valorificarea potențialului turistic al orașului Constanța și al stațiunii Mamaia. De-a lungul timpului au fost realizate numeroase strategii de dezvoltare și promovare, dar majoritatea au rămas la stadiul de proiecte. Din acest motiv, un alt obiectiv prioritar al Patronatului MAREA Mamaia Constanța, îl constituie nu doar identificarea problemelor ci și rezolvarea lor.”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Din lista de obiective mai fac parte: prelungirea sezonului estival în stațiunea Mamaia (1 mai – 30 septembrie), revitalizarea și conservarea atracțiilor turistice, afilierea la alte entități turistice relevante, buna cooperare cu sectorul public din domeniul turismului pentru realizarea unui management durabil, reprezentarea intereselor tuturor membrilor în fața autorităților.

În perioada următoare, pe agenda de lucru a Patronatului Marea Mamaia Constanța se află întâlniri cu reprezentații tuturor instituțiilor publice și cu factori de decizie din domeniul turismului.

Patronatul MAREA Mamaia Constanța invită alături operatorii de hoteluri, spații de cazare turistice autorizate și unități de alimentație publică autorizate din Mamaia și Constanța.

Membrii fondatori ai Patronatului MAREA Mamaia Constanța sunt:

• HOTEL VICTORIA
FRATELLI RISTORANTE CONSTANȚA
• PIZZERIA SAN MARCO
• HOTEL DOINA
• HOTEL NEVADA
• HOTEL NYOTA
• HOTEL DELFINUL
• HOTEL SCANDINAVIA
• AGENȚIA DALLAS
• HOTEL VEGA
• HOTEL CONDOR
• HOTEL CALLA INN
• TERASA AZA
• TERASA MOTOR
• TERASA ANDREEA
• TERASA TARANEASCA
• CASA DOBROGEANA (Sat Vacanță)

Vă recomandăm și:

Litoralul românesc, atractiv pentru albanezi și germani

Niculae Dușu nu este fericit că are hoteluri pe litoral și investește în București


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii au descoperit o fabrică de țigări de contrabandă. Era amplasată în subsolul unei case VIDEO

vin feb. 4 , 2022
Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în fabricarea de țigarete contrafăcute, pe care le produceau într-o fabrică ilegală. 4 persoane urmează a fi propuse spre arestare. La data de 1 februarie a.c., […]

V-ar putea interesa și: