S-a mai făcut un pas pentru construirea unui nod rutier pe A2, în apropiere de Medgidia

Deputatul PNL Marian Crușoveanu a anunțat, luni, că s-a făcut un par important pentru construirea nodului rutier din Medgidia, intersecția #A2 cu #DJ222.

D„e curând, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutier a desemnat câștigătorul pentru Elaborarea Studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate privind realizarea de noi noduri rutiere pe rețeaua de autostrăzi. Acesta este un pas important în realizarea acestui proiect atât de benefic pentru locuitorii Medgidiei, dar mai ales pentru economia județului Constanța.”, a anunțat parlamentarul liberal.

Acesta subliniază că investițiile în infrastructura rutieră reprezintă un obiectiv crucial pentru județul Constanța.

„Finalizarea acestui nod rutier va prelua traficul greu și vine în sprijin direct, atât al mediului înconjurător, cât și în cel al investițiilor economice din municipiul Medgidia Aș mai sublinia faptul că resuscitarea activității economice are la bază și o infrastructură bine pusă la punct. Să nu uităm că de curând, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a semnat autorizația de funcționare pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei.”, a punctat Marian Crușoveanu.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența covidului în județul Constanța a scăzut sub 10 cazuri la mia de locuitori

Mon Feb 28 , 2022
Incidența covidului în județul Constanța a scăzut, luni, sub 10 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor anunțate de Instituția Prefectului. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.757 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 510 mai mult decât în […]