S-a modificat programul centrului de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța

De astăzi, 24 august, centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional funcționează după următorul program:

Luni – vineri: 08:00- 16:00

Sâmbătă, duminică – 11:00-19:00

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724.

Centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța oferă un spațiu generos în care activitatea de imunizare se poate realiza în condiții optime. Accesul în zonă este facilitat de mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile 102 P, 5-40 și 14. De asemenea, centrul este deservit de parcare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Nicușor Trifu a scris istorie pentru boxul din Medgidia

mar aug. 24 , 2021
Bogdan Nicușor Trifu a ajuns acasă cu medalia de bronz cucerită la Campionatul European de Cadeți care a avut loc la Sarajevo. Pugilistul a reușit să scrie istorie pentru Medgidia, fiind primul sportiv care reușește această performanță. „Medalia aceasta mi-a dat aripi și pe această cale țin să le mulțumesc […]
Bogdan Nicușor Trifu

V-ar putea interesa și: