S-a prelungit codul galben de vânt. Evitați să plecați din localitate după ora 18.00. Restricții de circulație

Autoritățile constănțene au anunțat că s-a prelungit codul galben de vânt și zăpadă spulberată, începând de azi ora 13:00 până mâine ora 14:00. Temperaturile vor fi negative atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

”Sfatuim participantii la trafic sa evite pe cat posibil deplasarile lungi in afara localitatilor de domiciliu incepand cu ora 18:00”, spun reprezentanții ISU Dobrogea.

Aceștia au precizat că pe sectoarele de drum Gălbiori – Dorobanțu (DN2A) și Popasul Tașaul – Tariverde (DN22) vântul prezintă intensificări spulberând zăpada, vizibilitatea este redusă sub 50 m. Conducătorii auto sunt rugați să adapteze viteza la condițiile meteo pentru a evita accidentele și blocajele.

De asemenea, pe DN2A tronsonul M. Kogălniceanu – Harsova, s-a instituit restricție pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța: înscrierile în programul ”RESPECT” se fac până pe 25 ianuarie

mar ian. 17 , 2017
UPDATE 17 ianuarie, ora 16.15. Primăria Constanța ne-a anunțat că termenul de înscrierea fost prelungit până pe 31 ianuarie. Primăria Municipiului Constanța a anunțat, astăzi, că înscrierile în cadrul Programului „RESPECT“ pentru anul 2017 se desfășoară în perioada 05.01.2017 – 25.01.2017. Cererile declarație pot fi ridicate, completate și depuse în […]
primaria constanta

V-ar putea interesa și: