S-a răsturnat cu BMW-ul

La data de 30 aprilie a.c., ora 10:00, un tânăr de 21 de ani a condus un autoturism BMW pe bulevardul Mamaia Nord, dinspre Năvodari către Constanța.

Pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se către dreapta, în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din autoturism, un tânăr, în vârstă de 22 de ani.

Ambii sunt din județul Constanța: unul din Năvodari, celălalt din Corbu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Cazinoul din Constanța apare reabilitat și funcțional într-o reclamă la înghețată

lun apr. 30 , 2018
Cazinoul din Constanța, deși în ruină de peste zece ani, a fost platoul de filmare a unei reclame. Compania de producție Icon Films a ales această clădire pentru a promova o marcă de înghețată. Filmările au avut loc anul trecut, iar reclama a început să fie difuzată recent. În imagini […]
cazino reclama

V-ar putea interesa și: