S-a redeschis DN 22C Cernavodă – Murfatlar

Astăzi, 28.01.2021, începând cu ora 08:00, s-a deschis circulația rutieră pe: DN22C – km 0+000 – km 42+740, Cernavodă – Murfatlar.

Reamintim că ieri, 27.01.2021, după o noapte de cod galben de ninsori importante cantitativ și viscol, Poliția Rutieră și CNAIR au luat măsura închiderii circulației pe acest sector de drum pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura a fost luată din cauza viscolului și a ninsorilor consistente care a condus la o vizibilitate extrem de redusă.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

COMPLETARE Cum se circulă în județul Constanța. Ce drumuri s-au redeschis

Thu Jan 28 , 2021
COMPLETARE ora 12.31. La aceasta oră drumurile naționale sunt deschise, dar, ATENȚIE, se circulă îngreunat în condiții de iarna. Drumurile județene rămân în continuare închise. Pe toate tronsoanele de drumuri din județ se lucrează cu utilaje de deszăpezire. COMPLETARE: Începând cu ora 10:15, se deschide circulația rutieră pe DN3 – km […]
drum cu zapada