S-a semnat contractul pentru ranfluarea și neutralizarea încărcăturii navei Queen Hind

Nava Queen Hind, surprinsă în dimineața zilei de 14 ianuarie 2020

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat, astăzi 14 ianuarie 2020, cu Grup Servicii Petroliere, contractul privind serviciile de dezeșuare și ranfluare a navei Queen Hind și scoaterea și neutralizarea încărcăturii din interiorul navei.

Valoarea contractului este de 19.150.000 lei, durata acestuia fiind de 35 zile de la semnare.

„Durata contractului va putea fi prelungită doar dacă operațiunile nu pot fi realizate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau restricțiilor impuse de Căpitănie sau alte autorități relevante.”, a declarat Costel Stanca, director general al CNPAMC.

Procedura de selecție a început pe 31 decembrie 2019, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța invitând 9 companii din țară și străinătate, trei dintre ele depunând oferte.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO VIDEO Accident rutier cu 11 răniți

Wed Jan 15 , 2020
COMPLETARE. Două persoane au fost declarate decedate. Un microbuz s-a răsturnat, miercuri, 15 ianuarie, la intrare în localitatea Topraisar dinspre Amzacea. Militarii de la ISU Dobrogea spun că sunt 11 victime, din care 2 prinse sub microbuz. Apelul la 112 a fost dat la ora 8.50. ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul […]