S-a semnat contractul pentru ranfluarea și neutralizarea încărcăturii navei Queen Hind

Nava Queen Hind, surprinsă în dimineața zilei de 14 ianuarie 2020

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat, astăzi 14 ianuarie 2020, cu Grup Servicii Petroliere, contractul privind serviciile de dezeșuare și ranfluare a navei Queen Hind și scoaterea și neutralizarea încărcăturii din interiorul navei.

Valoarea contractului este de 19.150.000 lei, durata acestuia fiind de 35 zile de la semnare.

„Durata contractului va putea fi prelungită doar dacă operațiunile nu pot fi realizate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau restricțiilor impuse de Căpitănie sau alte autorități relevante.”, a declarat Costel Stanca, director general al CNPAMC.

Procedura de selecție a început pe 31 decembrie 2019, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța invitând 9 companii din țară și străinătate, trei dintre ele depunând oferte.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Accident rutier cu 11 răniți

mie ian. 15 , 2020
COMPLETARE. Două persoane au fost declarate decedate. Un microbuz s-a răsturnat, miercuri, 15 ianuarie, la intrare în localitatea Topraisar dinspre Amzacea. Militarii de la ISU Dobrogea spun că sunt 11 victime, din care 2 prinse sub microbuz. Apelul la 112 a fost dat la ora 8.50. ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul […]

V-ar putea interesa și: