S-a sinucis un medic de 28 de ani

Un medic rezident la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, în vârstă de 28 de ani, s-a sinucis duminică seara, în timp ce era acasă. Medicul a fost găsit inconştient de către mama sa, care a sunat la 112 spunând că crede că fiul ei şi-a injectat o substanţă în venă. 

Surse medicale au declarat că medicul de 28 de ani a lucrat şi cu pacienţi cu COVID-19. 

 „Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe Covid o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinţa sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat. Colectivul SCJUPBT îşi exprima regretul vis a via de aceasta tragedie nemărginită”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean din Timişoara, potrivit tion.ro.

 „Suntem devastaţi, colegul nostru, cel mai probabil o victimă a burnout-ului, care a afectat şi de persoanele de la ATI. Suntem devastaţi de durere, era un tânăr de mare perspectivă”, a declarat Dorel Săndesc, potrivit sursei citate.

Sursă foto: antena3.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scandal în Medgidia. Copiii s-au certat, părinții s-au bătut

Mon Apr 5 , 2021
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.40, polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, pe o stradă din satul Nisipari. Deplasați la […]
politia