S-a stabilit cauza morții marinarului georgian: infarct

Nava cu care corpul neînsuflețit a fost adus la mal

Necrologii au terminat terminat autopsia în cazul marinarului georgian în vârstă de 66 de ani, care a decedat la bordul unei nave aflată în rada interioară a portului Constanța.

S-a stabilit că acesta a murit din cauza unui stop cardiorespirator (infarct). Nu exista alte suspiciuni cu privire la cauza morții.

Reamintim că marți, 8 ianuarie, un marinar în vârstă de 66 de ani, din Georgia, a murit pe o navă aflată în Portul Constanţa. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, luni seara, despre faptul că la bordul unei nave staţionate în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată.

“Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcaţiune pilotină, stabilind că este un bărbat, are 66 de ani, de cetăţenie si naţionalitate georgiană, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone. După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, bărbatul respectiv era secundul navei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.