S-a vaccinat primul constănțean: dr. Sorin Rugină VIDEO

Campania de vaccinare împotriva covid-19 a început și în municipiul Constanța. Prima persoană vaccinată a fost dr. Sorin Rugină. Colegii au aplaudat momentul.

Mai jos aveți imagini de la eveniment, dar și primele declarații ale doctorului Rugină.

Citește și: Când vor începe etapele a doua și a treia de vaccinarea împotriva covid 19 în România. Despre durata imunizării și reacții adverse

Citește și: Constanța primește de peste două ori mai puține doze de vaccin decât Cluj

Citește și: Primul român, o asistentă medicală, s-a vaccinat împotriva covid 19 în aplauzele colegilor

Citește și: În tot județul Constanța s-au făcut numai 63 teste pentru covid, în ultimele 24 de ore. 37 au fost pozitive

Iată și alte declarații după începutul vaccinări de azi. Mai jos vorbește dr. Claudia Cambrea, directorul medical Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, a doua persoană vaccinată în Constanța.

Citește și: OMS: „Istoria ne spune că nu va fi ultima pandemie”

Citește și: Incidența cazurilor de coronavirus în Constanța a scăzut pentru a zecea zi consecutiv


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

OMS: „Istoria ne spune că nu va fi ultima pandemie”

Dum dec. 27 , 2020
Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că pandemia provocată de coronavirus nu va fi ultima. Acesta a mai spus că încercările de a ameliora sănătatea umană vor fi „sortite eşecului” dacă nu vor fi luate măsuri în legătură cu schimbările climatice şi bunăstarea […]
Tedros Adhanom Ghebreyesus

V-ar putea interesa și: