S-a votat construcția unei străzi de la zero care va lega zona Eden de Vivo Mall

Imagine cu punctele care ar trebui legate prin noul drum. Nu este o reprezentare a sa

Consilierii locali liberali au votat astăzi, în ședința de Consiliu Local, construcția unei străzi de la zero care va lega zona Eden de Vivo Mall, a anunțat PNL Constanța.

Nu s-a precizat când va fi gata acest drum. El este însă extrem de necesar, ca o alternativă la strada Baba Novac, foarte intens utilizată de șoferi, sau la Portiței.

De asemenea, a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind încetarea valabilității planului urbanistic de detaliu aprobat prin HCL nr. 382/2007, ceea ce înseamnă că la Poarta 2 nu se va mai ridica un bloc de 35 etaje.

Un alt punct important de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de astăzi, a fost proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea unor imobile din domeniul public al statului român și administrarea Ministerului Administrației și Internelor în domeniul public al municipiului Constanța. Asta înseamnă că viitorul parc tehnologic, proiect asumat de PNL și USR PLUS în protocolul semnat după alegeri, începe să prindă contur.

A fost aprobat de asemenea și studiul de fezabilitate pentru construirea unui adăpost nou pentru animalele fără stăpân, un proiect în premieră pentru Constanța.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.