S-au eliberat două locuri la Terapie Intensivă în județul Constanța

terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategică informează că, potrivit datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există sâmbătă 1.251 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19, din care 1.195 sunt ocupate. La Constanța sunt două locuri libere, asta după ce, mai multe zile, toate au fost ocupate.

Potrivit GCS, în Bucureşti sunt avizate de către Direcţia de Sănătate Publică 265 de paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19.

La nivel naţional sunt libere 12 paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-CoV-2:

  • Bucureşti – 3
  • Constanţa – 2
  • Galaţi – 1
  • Harghita – 2
  • Sibiu – 4

”Se lucrează în continuare pentru operaţionalizarea şi asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare”, precizează GCS. 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În Marea Britanie, numai cu pașaportul, de la 1 octombrie

Sat Sep 25 , 2021
De la 1 octombrie 2021 cetăţenii români, asemenea tuturor cetăţenilor din ţările Uniunii Europene, nu vor mai putea folosi cartea de identitate ca document de călătorie în Regatul Unit, ci doar un paşaport valabil, aminteşte Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. De la data […]
autobuz-londra