S-au finalizat lucrările RAJA de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

În jurul orei 14.30 s-au finalizat lucrările de remediere a avariei survenite astăzi – 28 mai 2021, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe Șoseaua Mangaliei nr.55.  Imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile însă, în scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanță de aproximativ 300 m față de prima lucrare, pe aceeași conductă. În prezent, echipele de intervenție desfășoară lucrări de remediere a acesteia, prin urmare, s-a sistat din nou furnizarea apei în zonă, până în jurul orei 22.00. 

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei – Școlii – bd. 1 Mai – Caraiman – Șos. Mangaliei cu străzile adiacente, dar și Portul Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Proiectul de suflet al lui Decebal Făgădău, continuat de Vergil Chițac

Fri May 28 , 2021
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială,  este alături de persoanele care nu pot avea copii. Programul „Infant”, prin care se oferă sprijin financiar pentru realizarea procedurii de fertilizare in vitro, continuă. Anul acesta se vor acorda 100 de vouchere, în valoare de 10.000 lei fiecare,  cuplurilor sau […]
vergil chițac decebal făgădău