S-au redeschis Țările Piticilor de la Casa de Cultură și din cartierul Medeea

S-au redeschis Țările Piticilor situate în zona Casa de Cultură – Aleea Nalbei și în zona Cartier Medeea – intersecție I.C. Brătianu cu Str. Cumpenei, administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.

Vizitatorii sunt rugați să rămână în afara parcului de distracții dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 sau suspectă de infectare cu noul coronavirus, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii (ex: febră, tuse, respiraţie greoaie/dificultăţi în respiraţie, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros etc.). Pentru a se proteja, îi rugăm pe toți vizitatorii parcului să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități.

Reprezentanții RAEDPP Constanța precizează faptul că, în ultimele luni, lucrătorii din cadrul Biroului Evenimente Agrement au efectuat în parcurile pe care Regia le are în administrare lucrări de șlefuire, lăcuire și revopsire, precum și lucrări de reparații ale elementelor de joacă degradate, pentru a nu exista riscul accidentării copiilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incendiu de vegetație în Vadu FOTO VIDEO

Wed Oct 14 , 2020
Un incendiu a izbucnit în zona localității Vadu. Arde vegetația pe aproximativ 6.000 de metri pătrați. „Intervenim cu o autospeciala de stingere si 3 tractoare. Incendiul nu pune nimic în pericol din primele informații.”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.