S-au reluat căutările bărbatului dispărut în Dunăre

Militarii de la ISU Dobrogea au reluat, miercuri dimineață, căutările bărbatului dispărut ieri în Dunăre, după ce le întrerupseseră ieri, la ora 20.00.

Astăzi, la ora 08.10, la fața locului erau scafandrii ISU (1 ofițer și 3 subofițeri) cu o autospecială de scafandri, iar de la Stația Harsova participau 1 ofițer și patru subofițeri cu o Dacie Duster și o barcă.

Reamintim că, ieri, militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină în orașul Hârșova, județul Constanța, la un bărbat care a dispărut în Dunăre.

Acesta era la pescuit cu un amic, în localitatea Vadu Oii din Hârșova. Se aflau în bărci diferite. La un moment dat, prietenul său s-a uita spre barcă și a văzut că e răsturnată, iar bărbatul dispăruse.

Conform ISU „Dobrogea”, bărbatul are aproximativ 48 de ani.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA pe aleea Hortensiei din municipiul Constanța

Wed May 5 , 2021
Astăzi, 05 mai 2021, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe aleea Hortensiei din municipiul Constanța. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08.40 – 15.00. În acest timp, sunt afectați de […]
raja