S-au reluat căutările bărbatului dispărut în portul Midia

ISU Dobrogea a reluat, miercuri după-amiază, căutările persoanei dispărute ieri în șantierul Midia.

„Am primit un apel 112 potrivit căruia o persoana s-ar fi aruncat de pe o navă la schimbul de tură.”, anunțau ieri reprezentanții ISU.

La fața locului au ajuns 14 pompieri, 3 autospeciale de scafandri, o ambarcațiune și un SMURD.

Bărbatul a fost văzut ultima dată pe doc, după predarea serviciului. Lucra la o navă aflată în șantier.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacol de teatru găzduit de Universitatea Maritimă Constanța și oferit viitorilor candidați la admitere!

mie iun. 30 , 2021
Teatrul de Stat și Universitatea Maritimă Constanța au prezentat miercuri 30 iunie 2021, de la ora 19.00, în Aula UMC, „MECIUL DE COMEDIE. Spectacol interactiv de improvizație”! Evenimentul cultural a fost oferit studenților UMC dar mai ales  viitorilor candidați, elevi ai liceelor constănțene, care și-au exprimat intenția și dorința de […]

V-ar putea interesa și: