S-au ridicat restricțiile de circulație la podul de la Cernavodă

pod cernavoda

Miercuri, 22.12.2021, ora 13:30 au fost ridicate restricțiile de circulație instituite pe Podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600.

Până la această dată, lucrările s-au derulat în conformitate cu graficul de execuție stabilit.

Lucrările de reabilitare vor continua în primăvara anului 2022 cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă.

Termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 12.02.2023.

Sursă foto: DRDP Constanța


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minorul implicat în incendiul care a distrus un bloc va fi arestat preventiv

mie dec. 22 , 2021
Minorul de 15 ani, implicat în incendiul de la blocul de pe strada Prelungirea Srg. Nicolae Grindeanu din Constanța. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis astăzi, 22 decembrie, să admită contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța depusă la finele săptămânii trecute. Astfel, minorul de 15 ani urmează să […]
masini-incendiu-constanta-5

V-ar putea interesa și: