S-au terminat toate locurile pentru vaccinare împotriva covid în județul Constanța

Astăzi s-a deschis din nou platforma pentru programări pentru vaccinul împotriva covid. Cererea a fost foarte mare. La ora redactării acestui articol (18.15), la nivelul județului nu mai era niciun loc disponibil în tot județul.

În Tulcea mai erau disponibile 27 de locuri.

Guvernul a anunțat că, la nivelul național, s-au programat peste 18.000 de persoane pe oră.

Începând de luni, 1 martie a.c., 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare a început azi și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe
platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum parcăm? 5 diferențe între Oradea și Constanța

sâm feb. 27 , 2021
Regulamentul de parcare din Oradea diferă mult de cel propus pentru Constanța. O primă observație este că regulamentul din Constanța are 14 pagini și vreo două de anexe, cel din Oradea are 47 de pagini. E simplu de spus care e mai bine gândit și elaborat. Cel din Oradea, de […]

V-ar putea interesa și: