S-au umplut șoselele de șoferi penali

constanța politie șoferi

Polițiștii din județul Constanța s-au confruntat cu un val de încălcări ale legii pe șosele, în ultimele ore. Au fost constatate aproape 20 de încălcări ale legii, de la persoane care s-au urcat la volan fără permis până la unele care nu aveau nici permis, dar erau și sub influența alcoolului.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oierilor din localitatea Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 ani, care a condus un autoturism pe strada Fermierului din satul Casicea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 59 ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe strada Ovidiu din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 32 ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 ani, care a condus un autoturism pe strada Pieței din localitatea Băneasa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în afara localității Sibioara, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe raza satului Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 60 ani, care a condus un autoturism pe strada Suceava din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 ani, care a condus un autoturism pe DC 32 – Dobromiru de Deal, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism pe strada Dunărea din localitatea Rasova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Peștera – satul Ivrinezu Mare, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Națională din orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 67 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, unde a refuzat.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

3 comentarii

 • PRAF in ochi!!!

  POLITIA RRUTIERA din CONSTANTA CEA MAI SLABA SI CORUPTA!!!

  O MULTIME DE INCONSTIENTI BETI SI FARA PERMIS PE SOSELELE DIN CONSTANTA SI EI STAU PRIN BIROURI SI SE FAC CA MUNCESC!!!!

 • La dat amenzi pensionarilor se imbulzeau politistii pe toate strazile de ziceai ca-i razboi .Acum lipsesc cu desavarsire de pe strazi iar derbedeii ”alearga ” bolizii cu peste 120 Km/h pe bulevardele orasului ,ziua in amiaza mare !Unde-s vajnicii militieni ce imparteau amenzile in stanga si-n dreapta.?

  • Subscriu.
   SI eu mi-am pus aceeiasi intrebare ca probabil Multi altii.
   Oricum POLITIA Rutiera se ocupa de cu totul altceva decat de ce au in fisa POSTULUI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.