S-au votat funcțiile vacante în conducerea Organizației Femeilor Liberale Municipiul Constanța

La sediul filialei PNL Constanța a avut loc, în această seară, ședința Organizației Femeilor Liberale Municipiul Constanța.

Cu această ocazie au fost votate funcțiile vacante pentru prim-vicepreședinte și vicepreședinte, în persoana Adrianei Arghirescu, consilier local, respectiv doctor Irina Dumitru.

„Femeile liberale din municipiul Constanța și-au votat astăzi prim-vicepreședintele și vicepreședintele. Este vorba despre Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali municipali, care a devenit prim vicepreședinte și medicul Irina Dumitru, șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de astăzi vicepreședinte al organizației. Prin cooptarea celor două colege în forul de conducere al organizației nu facem decât să aducem plus valoare activității noastre și să dezvoltăm direcțiile pe care ne vom concentra în viitor. Cred că sănătatea și mediul de afaceri, domenii de activitate din care provin Irina Dumitru și Adriana Arghirescu, sunt foarte importante în contextul actual și vor fi analizate mai atent de femeile liberale”, a declarat Adriana Câmpeanu, președintele OFL Municipiul Constanța.

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.