S.O.S. de Ziua Internațională a Navigatorului

adrian mihalcioiu

Cu ocazia celei de a 10-a aniversari a Zilei Internationale a Navigatorului , Sindicatul Liber al Navigatorilor impreuna cu Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare organizeaza o campanie de atragere a atentiei față de blocajul schimburilor de echipaje, a imposibilitatii navigatorilor de a reveni acasa sau a merge la lucru in conformitate cu regulile si conventiile internationale in vigoare.

Guvernele lumii trebuie sa renunte sa mai blocheze schimburile de echipaje si chiar mai mult, trebuie sa  faciliteze aceste schimburi ale navigatorilor imediat. Sunt inregistrate situatii dincolo de orice inchipuire iar mentalul navigatorilor si chiar a familiilor acestora au mult de suferit in aceste momente grele.”, a declarat Adrian Mihălcioiu, președintele SLN (foto).

„PREA MULT ” este „PREA MULT” .  Navigatorii trebuie sa fie desemnati „Lucratori cheie” iar zborurile trebuiesc reluate pentru ei.

Evenimentul va avea loc in zona Farului Carol I din portul Constanta (Dana Ro 0).


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Un hot si un profitor Mihalcioiu asta!!!

    NU il mai prezentati ca pe un salvator ca NU ESTE SALVATOR!!!

    Un borfas care se erijeaza in aparatorul drepturilor marinarilor care incaseaza toaca banii aproape degeaba NETRANSPARENT si care nu da socoteala nimanui….

    NU trebuie sa ma credeti,
    doar intreabati aleatoriu orice marinar si va veti convinge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.