S.O.S. în Marea Neagră. Un velier cu opt persoane la bord, în pericol de răsturnare

Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au intervenit pentru a aduce la ţărm o ambarcaţiune cu vele la bordul căreia se aflau opt persoane şi care era în pericol de răsturnare, în Marea Neagră, în zona Mangalia.

ARSVOM a transmis că a fost solicitat să intervină după ce o ambarcaţiune aflată în Marea Neagră se afla în pericol şi a solicitat ajutorul autorităţilor.

În zonă s-a deplasat nava SAR Teya, aparţinând ARSVOM şi care era acostată în Portul Mangalia. Aceasta s-a deplasat în largul Portului Mangalia la o ambarcaţiune cu vele care se afla în pericol de răsturnare din cauza mării agitate.

Ambarcaţiunea, la bordul căreia se aflau opt persoane, a fost remorcată până la ţărm, au mai precizat reprezentanţii ARSVOM.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Peste 380 de curse au avut întârziere și 191 au fost anulate pe Aeroportul Henri Coandă într-o singură săptămână

Thu Sep 15 , 2022
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă, joi, că peste 380 de curse au înregistrat întârzieri mai mari de 30 de minute, pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti, în săptămâna 8-14 septembrie, din totalul de aproape 2.100. În acelaşi interval, 191 de zboruri au fost anulate. ”În intervalul 8-14 septembrie, pe Aeroportul „Henri […]