Să înțelegeți și să iubiți! Crăciun fericit!

Două lucruri contează pe lumea asta: să înțelegi și să iubești. Crăciunul este despre ambele.

Nașterea lui Isus dă sens vieții pentru miliarde de credincioși. Viața este înțeleasă, nu mai are taine, are un scop: mântuirea, viața de apoi. Să înțelegi înseamnă să ai o idee clară și exactă, să pătrunzi, să cuprinzi cu mintea. Ce poate fi mai minunat decât să știi răspunsul la întrebările pe care și le pun oamenii de când sunt pe Pământ. Unii nu le vor găsi niciodată.

Crăciunul este și despre iubire. Indiferente de religie, rasă, vârstă, iubirea, în diversele ei forme (a părinților către copii și invers, a iubitului față de iubită, etc.) este una din forțele fenomenale din Univers. Iubim toată viața, pe cei ce sunt sau au fost, ardem și ne stingem pentru ei, înflorim și ne înălțăm împreună sufletele, ne dăruim și ne întregim. Pentru totdeauna, căci iubirea adevărată nu piere niciodată.

Sărbători fericite!

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tradiții și obiceiuri de Crăciun

Sat Dec 25 , 2021
Astăzi, creştinii prăznuiesc naşterea lui Iisus Hristos, sărbătoare cu tradiţii religioase, obiceiuri populare şi superstiţii. Naşterea lui Iisus este şi cel dintâi praznic împărătesc cu dată fixă, în ordinea cronologică a vieţii Mântuitorului. Aceasta pare a fi cea dintâi sărbătoare specific creştină dintre cele ale Mântuitorului, deşi nu este tot […]