Salariații de la Ambulanță încep un protest pe termen nelimitat

Angajații SAJ Constanța, la protest în București

Salariaţii din serviciile de Ambulanţă din întreaga țară încep de marți un protest pe termen nelimitat, iar maşinile operative vor purta mesajul „Protest naţional”.

BNS anunţă, începând de marţi, protest pe termen nelimitat în toate serviciile publice de Ambulanţă. 

Protestul va debuta la ora 10.00, iar toate ambulanţele operative vor afişa vizibil mesajul ”Protest naţional”. 

De asemenea, Blocul Naţional Sindical anunţă, împreună cu Federaţia Naţională Sindicală ”Ambulanţa” din România (FNSAR), care reprezintă toate Serviciile Publice de Ambulanţă, că marţi va fi organizat un miting de amploare în Capitală, cu peste 1.000 de protestatari. 

Începând de astăzi, ora 10:00, și până la finalizarea protestelor, toate ambulantele din Serviciile Publice de Ambulanță Constanța vor purta acest mesaj

Programul acţiunilor sindicale este următorul: 

  1. De la ora 10.00 – 12.00 în Piaţa Revoluţiei va avea loc pichetarea Ministerului Afacerilor Interne / sediul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. 
  2. De la ora 12.00 – 12.30 va avea loc marşul sindical, din locaţia Piaţa Revoluţiei în Piaţa Victoriei 
  3. De la ora 12.30 – 14.00 va avea loc pichetarea Guvernului României din Piaţa Victoriei. 

„În cazul în care Premierul României convoacă conducerea Blocului Naţional Sindical şi FNSAR la discuţii, iar, în final, având un răspuns pozitiv la revendicările protestatarilor se va renunţa la marşul sindical şi pichetarea Guvernului. Menţionăm că protestatarii care vor participa la protest sunt din timpul liber, iar prezenţa lor la Bucureşti nu afectează negativ capacitatea de intervenţie a Serviciilor Publice de Ambulanţă”, au mai transmis sindicaliştii.  

Sindicaliştii se plâng că serviciile de ambulanţă din toate judeţele au ajuns pe butuci şi dau vina pe conducerea DSU.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua când Armata Română și administrația românească au intrat în orașul Kiustenge va fi recreată în cadrul proiectului „Kiustenge 1878 – Constanța 2022”

mar nov. 22 , 2022
Povestea zilei de 23 noiembrie 1878, când Armata Română și administrația românească au intrat în orașul Kiustenge, va fi spusă de istorici și reconstituită de reenactori, în cadrul proiectului „Kiustenge 1878 – Constanța 2022” realizat de ArtAntik Gallery la inițiativa lui Andrei Neagu, colecționar, galerist, pasionat de istorie, artă și […]

V-ar putea interesa și: