Salarii de peste 17.000 lei în mână, în Spitalul Județean Constanța. Știți cât câștigă un șofer sau o îngrijitoare?

Cât de mari sau mici sunt salariile medicilor și ale personalului care lucrează în domeniul sănătății? Ne-am întrebat acest lucru și am verificat lista salariile plătite de către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

O precizare: toate sumele pe care le veți citi mai jos sunt salarii nete încasate în luna mai 2017, deci bani în mână.

Cel mai mare salariu a fost încasat de un medic primar, care a plecat acasă, în luna mai, cu 17.144 de lei, adică circa 3.760 de euro. Doi medici șef au primit 16.793 lei, respectiv 14.713 lei. Medicii primari sunt, de altfel, cei mai bine plătiți în spital. Următoarele salarii, ca valoare, sunt următoarele:

MEDIC PRIMAR S

13216

MEDIC PRIMAR S

13228

MEDIC PRIMAR S

13252

MEDIC PRIMAR S

13816

MEDIC PRIMAR S

13819

MEDIC PRIMAR S

15072

MEDIC PRIMAR S

15095

MEDIC PRIMAR S

15456

Nu numai medicii câștigă peste 10.000 de lei, ci și cercetării științifici și chiar asistentele din Spitalul Județean Constanța. Un cercetător științific a încasat în mai 13.828 de lei, iar un asistent medical principal a plecat acasă cu 10.349 de lei.

Peste pragul de 10.000 de lei trec și câțiva medici specialiști: 10.736, respectiv 10.426 lei.

Managerul spitalului a câștigat 8.844 lei în mai.

O îngrijitoare a încasat 3.943 de lei în mână în luna mai, iar o infirmieră 2.850 de lei. Un șofer a câștigat 2.411 de lei, iar un muncitor calificat a primit 1.929 de lei.

Vă recomandăm și: FOTO. EX-MINISTRUL SĂNĂTĂȚII: ”M-A ȘOCAT STAREA JALNICĂ A SPITALULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA”

Spitalul Județean Constanța avea, în mai 2017, 2.920 de angajați.

Zen Residence
energia residence7 thoughts on “Salarii de peste 17.000 lei în mână, în Spitalul Județean Constanța. Știți cât câștigă un șofer sau o îngrijitoare?

 1. Articol scris pt senzational si mai ales blamarea medicilor, fara nici o buna intentie. Bineinteles, papagalii pun ciocul pe Fb si incep iar cu injuraturi la doctori. ADEVARUL – din totalul de 301 medici primari, 9 au lefuri cu 5 cifre (cei cu sporuri FOARTE MARI). 210 au lefuri sub 5000 lei INCLUSIV GARZILE. Asa ca….mediana

  1. Articolul nu blamează pe nimeni, ci numai prezintă cifre. Nu înțelegem ce vi se pare că se blamează prin prezentarea cifrelor. Am pus că sunt 2.900 de angajați. Să lăsăm pacienții și aparținătorii să decidă dacă 15.000 e un salariu mare, mai ales comparativ cu ce li se oferă (sau, de multe ori, ce li se cere).

   1. adu documente cand faci un articol , nu doar scrie…asa pot si eu sa scriu articole fara o baza …aduci poze la fluturasi si alte lucruri doveditoare….din condei toti facem si dregem

    1. Domnule Vasile, trecând peste totala lipsa de politețe de care dați dovadă, vă răspundem totuși. Dacă doriți să verificați în original sumele prezentate de noi, vă anunțăm că sunt publice și că le puteți găsi chiar pe pagina de internet a spitalului. http://www.spitalulconstanta.ro/
     Dacă dv. credeți că un medic ce câștigă 17.000 de lei pe lună își va face public fluturașul de salariu, vă înșelați. Legea însă obligă astfel de instituții să publice salariile nete.
     Nu puteți să le știți pe toate, dar puteți întreba mai politicos de unde știm.
     PS. Sa nu va apucati de scris articole.

 2. Incredibil! Pai, acolo e tot nepotismul si amantalacul mafiei constantene! Da, in mizeria aia, in cocina aia, in infectia aia muncesc niste putori ingalate, pentru ca nu stiu cum poti sa ai bun- simt si sa te duci zi de zi sa muncesti in cocina aia, vorba vine- muncesti, sunt niste putori, iresponsabili, incompetenti! Poate ne explica ceva domnul primar despre asta, prostimea si aia cativa oameni care mai muncesc si platesc taxe in orasul asta mizerabil si parazitat de hoti, intretine putorile alea in cocina aia.

 3. Ați văzut fluturaşii? O asistentă principală, chiar cu studii superioare NU are CUM să plece acasă cu 10300 în mâna ,cu toată luna spor de terapie, 36 de ore suplimentare cât pot face lunar ( unde lipsă de personal ),vechime si alte sporuri ce mai au !

  1. Am văzut cifrele publicate chiar de catre spital. Fluturasul e un document personal, nu e public. Cifrele de salarizare sunt publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Liberalii, pentru unii mumă, pentru alții ciumă

Thu Jun 15 , 2017
Scriam, pe 13 iulie, că liberalii ar trebui să o excludă din partid pe Ancuța Belu, primarul din Mihail Kpgălniceanu. Detalii aici: Întrebare pentru liberali: pe Anca Belu când o dați afară din partid? Pe 14 iunie, președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, trimitea un comunicat de presă. […]
bogdan hutuca