Salariile celor de la Confort Urban, care ne asfaltează străzile și ridică mașinile, au crescut ca Făt Frumos

Confort Urban SRL este o societate comercială aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Constanța. Salariile au crescut mult în ultimii ani, iar primarul Chițac propune un proiect de hotărâre de consiliu prin care mai adaugă mulți bani.

Consilierii locali vor aproba la finalul lunii bugetul de venituri și cheltuieli pe 2023 al Confort Urban SRL.

Din document reiese că în 2021 câștigul mediu lunar pe salariat a fost de 4.438 de lei în 2021. În 2022 a sărit la aproape 6.000 de lei, datele preliminarii arătând o medie de 6.088 lei de persoană.

Pentru 2023, propunerea din buget este de 7.212 lei în trimestrul I și de 6.944 de lei pe lună în medie pentru tot anul.

Așadar, vorbim de o creștere de 56% în numai doi ani. Mult peste rata inflației și peste rata creșterii din mediul privat, care ține primăria în funcțiune.

Cel mai probabil însă, muncitorii au încă salarii mici, veniturile mai mari fiind ale șefilor, celor din birouri.

În 2021, cheltuielile de natură salarială are firmei au fost de 13.687.000 lei, iar 2022, au ajuns la 21.772.000 (datele sunt preliminarii). În 2023 este estimat că toate cheltuielile cu personalul vor ajunge la 26.815.000 de lei.

SRL-ul și-a bugetat pentru 2023 venituri de 69.455.000 lei și cheltuieli de 67.182.000 lei.

Numărul mediul de salariați este de 299, dar la finalul anului 2023 este prognozat să ajungă la 320.

Confort Urban are ca activitate principală lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Tot ea ridică și mașinile parcate neregulamentar.

Societatea este condusă de Stere Hira, un apropiat al primarului Vergil Chițac.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Salariile celor de la Confort Urban, care ne asfaltează străzile și ridică mașinile, au crescut ca Făt Frumos

  1. Va invitam pe strada
    Aleea Dimitrie Onciu

    Nici trama stradala nu are.Intri doar cu cizme de cauciuc.
    Acolo in noroi sa si puna birourile cei de la Cf Urban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Vergil Chițac împrumută o sumă imensă pe care o vor plăti și copiii noștri

joi feb. 23 , 2023
Primăria Constanța ar fi în faliment, dacă ar fi societate comercială. Orașul Constanța consumă mai mult decât produce. Soluția în această situație este simplă, dar greu de aplicat: reduci cheltuielile, crești veniturile. Din păcate, primarul Constanței nu face nici una, nici alta. Probabil că nu știe cum, pentru că nu […]

V-ar putea interesa și: