Salariile profesorilor nu mai cresc în acest an, așa cum fusese programat inițial

Casa Corpului Didactic Constanța

Premierul Florin Cîţu a anunțat că majorarea salariilor cadrelor didactice, care fusese iniţial programată pentru luna septembrie a acestui an, nu va avea loc în 2021.

„Nu în acest an. Anul acesta, am spus foarte clar la începutul anului că sunt îngheţate salariile din sectorul public – au avut o dinamică foarte mare în ultima perioadă – şi am arătat dinamica anvelopei salariale în sectorul public pentru anii următori până în 2024. Veniturile în economie şi venitul mediu net în economie a crescut cu 7,4% parcă, ultima cifră”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, într-o emisiune la TVR, răspunzând unei întrebări legate de creşterea salariilor profesorilor, prevăzută pentru septembrie.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Opt reguli noi pentru Henri Coandă

Fri Aug 20 , 2021
Consilierii locali au votat, recent, o hotărâre prin care au modificat criteriile pentru cei care vor o locuință în campusul social Henri Coandă din Constanța. S-au modificat și punctajele pentru criteriile de departajare, dar și criteriile de locuire. În plus, au apărut și anumite criterii de evacuare. Noile reguli au […]
teo-hira-henri-coanda