Săli pline la spectacolul „Emoticon skin”

 

emoticon skin

Elevii din județul Constanța au luat cu asalt sala unde pot vedea spectacolul de teatru „Emoticon skin”.

Acesta este bazat pe scenariul dramaturgului clujean Cristiana Bojte Keresztes (31 ani), care are o abordare cu adresabilitate directă către generația tânără. Firul dramatic reprezintă o cercetare succintă a societății de astăzi, scoțând în evidență faptul că mediul social actual predispune tinerii la atrofierea emoțională și sentimentală, aspect cauzat de faptul că aceștia petrec prea mult timp în mediul online, uitând să simtă, să trăiască cu adevărat. Paralela dintre lumea reală și cea virtuală dă naștere la o radiografie a transformării psihologice a societății din ultimii 25 de ani, din punct de vedere social, politic și cultural.

Totul face parte in proiectul „TEA’TRUE: cărări între emoticoane și sentimente”, organizat de către Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Teatrul de Stat Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 

Următoarele spectacole vor avea loc în datele de: sunt următoarele: 15, 16, 29, 30 octombrie, 5, 6, 7, 8 noiembrie.

La reprezentații asistă elevi ai liceelor din municipiul Constanta, care vin la teatru în mod organizat, conform programării realizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, partener în acest proiect.

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Bugetul total al proiectului este de 89.000, din care finanțarea AFCN este de 80.000 de lei, iar contribuția proprie a beneficiarului, Asociația Culturală Georgiana Rusu, este de 9.000 de lei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Internet gratuit de mare viteză în stațiile RATC. Lista completă

Mon Oct 15 , 2018
Dacă mergeți cu autobuzele RATC Constanța, veți avea internet de mare viteză și în stații. Regia a anunțat că utilizatorii de smartphone, laptop, tabletă pot accesa gratuit rețeaua de internet. În proximitatea chioșcurilor, vă puteți conecta gratuit la internet cu viteze mari de acces selectând rețeaua RATC free WiFi. Astfel, […]
ratc wifi

V-ar putea interesa și: