Salvamarii constănțeni folosesc, pentru al șaptelea an consecutiv, un Mitshubishi de la Exclusiv Auto

Salvamarii constănțeni folosesc, pentru al șaptelea an consecutiv, un Mitshubishi de la Exclusiv Auto

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continua cu incredere si bucurie, pentru al saptelea an consecutiv, parteneriatul devenit astfel traditie, cu Asociația Naționala a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, punand la dispozitie un Mitsubishi L200 pentru perioada sezonului estival 2021.

ANSPSR este o asociație non-profit ce asigură servicii de salvare acvatică, salvamar și prim ajutor pe plajele din: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Exclusiv Auto pune la dispozitie salvamarilor pentru toată perioada sezonului estival 2021, un Mitsubishi L200 – un pick-up 4X4. Mitsubishi L200 imbina calitatile unui vehicul utilitar cu cele ale unui SUV, setand noi standarde privind confortul interior pentru un vehicul utilitar. Masina va fi folosita pentru supervizarea și controlul activității salvamarilor de pe toată raza județului Constanța.

„Continuam parteneriatul cu ANSPSR România pentru cel de-al saptelea an consecutiv, avand increderea si viziunea  unei calatorii de lunga durata impreuna cu Salvamarii din Constanta. ANSPSR este o asociație pe care ne bazăm cu toții pe perioada sezonului estival și nu numai, iar Exclusiv Auto dovedeste inca o data sustinerea acestor actiuni, care tin de siguranta si confortul oamenilor.”

Camelia Ciciu – Director Marketing&PR Exclusiv Auto

Despre Mitsubishi L200

Nu doar dur, ci cu adevărat dur, noul model L200 nu este un pick-up truck obişnuit. Supus la numeroase teste riguroase, modelul a dovedit rezistenţă în cele mai dure condiţii de drum. Spaţiul uşor de încărcat a fost întărit pentru a suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură off-road de week-end. Atrăgător şi practic, interiorul noului L200 oferă o mulţime de caracteristici la care nu vă aşteptaţi în cazul unui pick-up: o cabină spaţioasă, scaune de înaltă calitate şi izolaţie fonică pentru o călătorie liniştită, confortabilă. Convenabil şi sigur noul L200 duce siguranţa la un alt nivel, fiind echipat cu o întreagă paletă de tehnologii avansate de siguranţă.

Un amestec de fiabilitate, capacități îmbunătățite on- și off-road (datorită cutiei sale de transfer full time Super Select 4WD II, completată cu noile sisteme “Off Road Mode” și “Hill Descent Control”), confort și funcții de nivelul unui automobil pentru pasageri, noua generație L200 devine cea mai extremă formă de expresie 4-Wheel Drive – ca formă și conținut – oferit de Mitsubishi Motors, pe urmele legendarului Pajero.

L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor. Model L200 vine si cu o serie de caracteristici inteligente de siguranţă care anticipează situaţiile care pot conduce la un accident şi sprijină şoferul în evitarea lor.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.