Sâmbătă dimineață începe asfaltarea pe bd. Tomis din Constanța

Echipele Primăriei Municipiului Constanța încep de sâmbătă dimineață asfaltarea pe bulevardul Tomis.

Este vorba despre porțiunea cuprinsă între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Tulcei. Lucrările se vor desfășura  sâmbătă, în intervalul orar 08:00- 17:00 și luni, marți între orele 08:00- 17:00. 

Pentru ca intervențiile la trama stradală să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat alternativ pe câte o bandă de mers. 

„Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Circulația pe A2, blocată pe o bandă

Fri Nov 1 , 2019
COMPLETARE Începând cu ora 20, circulația rutieră a revenit la normal, autotrenul fiind evacuat de pe autostradă. Circulația pe A2 este blocată pe o bandă. În această seară, un autotren a rămas fără frâne, blocând banda 1 și banda de urgență de pe Autostrada A2, la km 173 + 050 […]