ȘANTAJ în Valu Traian. Au cerut 200.000 de euro și au băgat un om în spital

euro

 

Un bărbat a ajuns în arest preventiv și trei sunt în liberate după ce au șantajat doi soți din Valu Traian și l-au bătut pe bărbat până l-au băgat în spital.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de șantaj și lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța, sub coordonarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Murfatlar, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, pe data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, orașului Murfatlar și localității Dăeni din județul Tulcea.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ajutat de alți trei bărbați, ar fi comis faptele asupra a doi soți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe care i-ar fi șantajat din luna februarie 2018, cerând diverse sume de bani, în cuantum de aproximativ 200.000 de euro.

Pe data de 17 octombrie a.c., bărbatul în cauză l-ar fi agresat pe unul dintre soți, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean turc, producându-i leziuni care au necesitat între 35 și 40 de zile de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 50 de ani, din Murfatlar, iar la data de 20 octombrie a.c. a fost prezentat Tribunalului Constanța care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul preventiv al I.P.J. Constanța.

Ceilalți trei complici ai bărbatului arestat sunt cercetați în stare de libertate.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

RADET va furniza căldură de pe 23 octombrie, deși nu se vor îndeplini condițiile legale

Sun Oct 21 , 2018
RADET Constanța anunță că, având în vedere prognoza meteo care anunță scăderea temperaturilor exterioare nocturne, începând de marți, 23 octombrie, va demara furnizarea energiei termice sub formă de încălzire. Tot RADET spunea, zilele trecute, că va furniza căldură numai atunci când se se vor îndeplini condițiile stabilite în Hotărârea de […]
radet constanța