Șantierul naval deținut de Ion Dumitrache, PSD, a revenit pe profit după 13 ani de pierderi

Șantierul naval deținut de Ion Dumitrache, PSD, a revenit pe profit după 13 ani de pierderi

Șantierul Naval Midia SA a avut un 2021 foarte bun din punct de vedere financiar. A reușit să întrerupă o serie de 13 ani de pierderi și a trecut pe profit.

Compania controlată de Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, colegul și prietenul lui Felix Stroe, președintele Organizației Județene, a raportat la Ministerul Finanțelor un profit de 1.785.061 lei la o cifră de afaceri de 37.388.157 lei.

Ultima dată când mai avusese profit a fost în 2007, când a raportat un plus de 828.454 de lei. De atunci, pierderile s-au ținut lanț, variind între 491.125 de lei și 7.715.731 de lei.

Se remarcă însă că, în anul 2021, datoriile au crescut la peste 15 milioane lei, cea mai mare valoare din cel puțin ultimii 16 ani.

Rezultatele financiare ale companiei. Sursă: listafirme.ro

Potrivit Confidas.ro, Șantierul Naval Midia SA este deținut de ETT Company, Eurosantis SRL și Tekno Plus SRL, cu 77,6%, 16,97%, respective 5,42% din acțiuni. La ETT Company asociat unic este Ion Dumitrache. La Eurosantis sunt asociați Ion Dumitrache (60%) și Maria Dumitrache (40%), iar la Teknoplus tot cei doi, în proporții egale.

Șantierul Naval Marea Neagră din Midia-Năvodari, așa cum se numea, a fost preluat, în 1999, de oamenii de afaceri Ion Dumitrache și Felix Stroe. Aceștia ar fi achiziționat 43% din acțiunile șantierului care aparțineau fostei SIF Transilvania.

V-ar putea interesa și:

Administrația Porturilor Maritime Constanța a ajuns la cel mai mare număr de salariați din ultimul deceniu și la un profit (prea) mare

CELCO a înregistrat cel mai mare profit din istorie

Cum se negociază posturile în PSD: „O discutăm și cu barosanu’” AUDIO

Primul an al administrației Ovanesian – Chițac, dezastru financiar. Cifrele nu mint

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mircea Banias: „Partidul Național Liberal a însemnat dintotdeauna pentru România stabilitate și dezvoltare”

Wed May 25 , 2022
Partidul Național Liberal a sărbătorit, ieri, 147 de ani de la înființare. Pe 24 mai 1875, PNL era înființat de figuri importante ale istoriei, ca Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, C. A. Rosetti, D. A. Sturdza. „Fără Partidul Național Liberal, România, așa cum o cunoaștem azi, nu ar […]
Mircea-Banias-deputat-PNL