Săptămâna Porților Deschise s-a desfășurat online la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța

Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța a organizat o săptămână a porților deschise. Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentul a avut loc on-line.

„Săptămâna porţilor deschise a fost, ca întotdeauna, o mare sărbătoare pentru şcoala noastră. Preșcolarii, însoţiţi de doamnele educatoare, dar şi de  părinţi şi bunici,  vizitează şcoala pentru a face cunoştinţă cu sălile frumoase şi luminoase ale acesteia. Pe mulţi, îi aşteaptă de pe 15 septembrie o lume nouă şi mirifică, a literelor şi cifrelor,”, spun profesoarele care au organizat evenimentul, Prof. înv. primar LUCICA ASMARANDEI, Prof. înv. Primar RAMONA BOBÎRNAC, Prof. înv. primar MARIANA NEGRILĂ, Prof. înv. primar RENATA RĂDULESCU.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

De 13 zile, în municipiul Constanța sunt peste 10 cazuri de coronavirus la mia de locuitori TABEL

Tue Dec 8 , 2020
Numărul cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța a scăzut, după patru zile de creștere. Astăzi, incidența (cazuri la mia de locuitori) a ajuns la 10,59, față de 10,65, cât era ieri. Ziua Incidența(cazuri la mia de locuitori) Număr cazuri 8 decembrie 10,59 3315 7 decembrie 10,65 3333 6 decembrie 10,58 […]
coronavirus constanța