Săptămâna Prevenirii Criminalității, lansată și în Constanța. Unde îi puteți întâlni pe polițiști

politie ipjȘi în Constanta a fost lansată, ieri, Săptămâna Prevenirii Criminalității, campanie națională derulată de IGPR.

Astfel, polițiștii din întreg județul Constanta vor acționa în aceasta săptămână pe informarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la modalitățile optime de lupta antivictimală.

Mai exact, ieri, polițiștii din Municipiul Constanta, cei de la Prevenire și de la Politia Locala au discutat cu constănțenii pentru prevenirea furturilor, a înșelăciunilor și a tâlhăriilor, in zone ca Tomis III, II, Casa de Cultura, Piața Grivitei, Brick, Zona Far, Poarta 6 etc..

Astăzi și mâine polițiștii vor fi prezenți in scoli pentru prevenirea victimizării minorilor in mediul on-line (de exemplu polițiștii de la Prevenire vor fi in școlile din Agigea și Techirghiol- in colaborare cu colegii din localitățile menționate).

Joi, se va acționa pentru prevenirea violentei in familie (prevenirea va acționa cu colegii din Medgidia), iar vineri pentru prevenirea accidentelor rutiere (Prevenirea va acționa in municipiul Constanta cu Serviciul Rutier).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tarife neschimbate la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, în luna aprilie

mar apr. 4 , 2017
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă așteaptă, în luna aprilie, cu același program și aceleași tarife ca luna trecută. Program de vizitare Microrezervație : Luni-Duminica: 9:00 – 17:00 Program Delfinariu Constanta Luni – Duminica : 09.00 – 16.00 REPREZENTATII DELFINARIU: Luni – Vineri : 11.00 – 15.00 Sambata si […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: