Șapte trenuri au fost anulate

Din cauza condițiilor meteo , 7 trenuri regio au fost anulate.

Este vorba despre cele care circulă pe rutele: Constanța – Mangalia (3), Medgidia – Tulcea(2), Constanța – Buză (1) și Constanța – Bucuresti.

Toate trenurile care circulă sunt diesel.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic restricționat pentru două linii CT Bus

joi feb. 6 , 2020
Din cauza condițiilor meteorologice, s-a restricționat circulația pe b-dul Aurel Vlaicu zona Campus, între str. Dispensarului și sensul giratoriu de la B-dul Alexandru Lăpușneanu. Reprezentanții CT BUS au anunțat că liniile 100 și 5-40 vor întoarce în sensul giratoriu de la Sat Vacanță (zona Hotel Oxford), iar linia 100C, va […]

V-ar putea interesa și: