Șase copii aflați în asistență maternală, botezați în Cumpăna

botez cumpana

Astăzi, 13 octombrie 2019, in ajunul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, șase copii (patru băieți si doua fete) aflați in asistență maternală au fost încreştinaţi la biserica ce are hramul Sfintei Cuvioase Parascheva.

Ceremonia religioasă a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Nasii, cei care au ales să le fie părinți spirituali vor să le ofere acestora un strop din dragostea de care au fost lipsiți.                                                                                                                                                         

„La Cumpăna există deja o tradiție ca în zilele de sărbătoare să fie botezați copii abandonați de părinți. De mai bine de 15 ani, la inițiativa primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, Serviciul de Asistență Socială din cadrul primăriei Cumpăna in parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, au reușit să încreștineze peste două sute de copii abandonați de părinți.”, au precizat reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Spitalul Județean Constanța caută 16 asistenți medicali, îngrijitoare și brancardieri. Ce salarii se câștigă

Dum oct. 13 , 2019
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“, Constanţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale, temporar vacante. Salariile nu sunt deloc rele. Iată posturile pentru care se organizează concurs. • 10 posturi asistent medical generalist. Condiții de participare: nivelul studiilor – școala postliceală sanitară sau diploma de licență […]
spitalul judetean constanta

V-ar putea interesa și: