Șase linii CT BUS vor circula pe un traseu deviat timp de cinci zile

CT BUS Constanța anunță publicul călător că, în perioada 03 – 07.08.2022, liniile 2-43, 5-40, 43C, 43M, N 2-43 și N5-40 circulă pe traseu deviat pe bd. Tomis, sensul de mers către Gara CFR, tronsonul cuprins între Bd. Mamaia și Bd. Ferdinand. Stațiile „Piața Unirii” și „Colegiul C-tin Brătescu” sunt temporar suspendate.

Devierea are loc ca urmare a lucrărilor efectuate de S.C. RAJA S.A. pe str. Răscoalei 1907.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu, la festivitatea de decernare a premiilor pentru concursul Ein euröpaisches Mosaik in Regenburg, Germania

mar aug. 2 , 2022
La Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța, învățarea este un proces continuu, chiar și în vacanță. În perioada 25-29 iulie 2022, Cristea David Mihail, Verga Alexandra, Tavlak Sebahat Ceylyn, membri în cadrul proiectului e-Twinning – Ein rumänisch-slowenische Mosaik au  participat alături de partenerii de la Osnova Sola din Cernko, Slovenia la […]
colegiul-mihai-eminescu-1

V-ar putea interesa și: