Satul de Vacanță, igienizat de Polaris și Primăria Constanța

Zona de la intrarea în Satul de Vacanță, în dreptul pasarelei Iaht a fost complet igienizată, printr-o amplă acțiune organizată sâmbătă, 5 august.

Angajații Serviciului Igienă Publică ai Primăriei Constanța și ai societății de salubrizare, Polaris M Holding, au acționat pentru colectarea deșeurilor aruncate neglijent prin iarbă, iar polițiștii locali au identificat autoturismele parcate ilegal pe spațiul verde și i-au sancționat pe șoferii care nu respectă legea.

Pe tot parcursul zilei s-au făcut verificări în toată stațiunea Mamaia și au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 53 de mii de lei.

Autoritățile fac încă o dată apel către turiști, către constănțeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Satul de Vacanță să păstreze curățenia și să nu parcheze mașinile pe spațiul verde.

Cei care doresc să sesizeze comportamentele inadecvate în spațiul public o pot face la numărul de WhatsApp 0799.606.142 sau pe aplicația Sesizări Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Poliția Locală Constanța a dat aproape 2.000 de amenzi într-o singură săptămână

Mon Aug 6 , 2018
Poliția Locală Constanța a dat aproape 2.000 de amenzi săptămâna trecută, în valoare totală de circa jumătate de milion de lei. „În perioada 30.07.2018- 05.08.2018, polițiștii locali aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Poarta 6, KM 4-5, Gara, Delfinariu, Faleză Nord, Faleză Sud, Far, CET, Casa de […]
politia locala constanta