SC ALPINA GRAINS SRL anunță finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Administrația Porturilor Maritime Constanța cheltuie 1,13 milioane de lei pe zi, în medie

lun ian. 31 , 2022
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța și-a propus, pentru anul 2022, achiziții totale de 414.268.218 lei, ceea ce înseamnă o cheltuială zilnică de peste 1,13 milioane lei, adică 47.290 de lei pe oră. Sursa banilor este diversă. Astfel, 144 milioane lei vor proveni din fondurile proprii de investiții, 10 milioane […]
portul constanta (1) Proiectul EALING

V-ar putea interesa și: