SC RAJA SA a demarat campania de verificare și înlocuire a contorilor la abonații casnici

În ultima perioadă, SC RAJA SA a efectuat o amplă acțiune de verificare a abonaților, indiferent de statutul juridic al acestora (gospodării individuale sau agenți economici). În unele cazuri, în urma verificărilor efectuate la gospodăriile individuale, s-au găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerințele tehnice, toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă.

Având în vedere toate aceste aspecte, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia demarării unei ample campanii de înlocuire a contorilor, realizată din fonduri proprii. Astfel, începând de astăzi, 03 iunie 2015, echipele Corpului de Control împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA Constanța au demarat acțiunea de verificare și înlocuire a contorilor de la nivelul gospodăriilor individuale – abonați persoane fizice. Toți contorii ce vor fi montați sunt de clasă de precizie C și au buletin de verificare metrologică cu valabilitate pentru o perioadă de șapte ani. Pe lângă verificarea și înlocuirea apometrelor, echipele mixte efectuează și o sigilare a a aparatelor de măsură, cu sigilii înseriate, al căror număr unic va fi trecut în baza de date a consumatorilor. Acțiunea a fost demarată pe municipiul Constanța, în zona Faleză Nord, pe străzile Zorelelor, Răchitași și Tabla Buții.

Pentru derularea acestei campanii în bune condiții, SC RAJA SA face un apel către toți abonații să ne asigure accesul la căminul de branșament și să ne pună la dispoziție toate informațiile legate de rețeaua interioară a imobilelor aflate în proprietate.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lecția Adelinei

mie iun. 3 , 2015
Prințesa Marina Sturdza, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, și fosta jurnalistă din Constanța Adelina Toncean se numără printre premianții Galei CAESAR, eveniment care celebrează excelența românească în diverse domenii de activitate. Adelina, care a reprezentat Asociația „Dăruiește Aripi”, a primit premiul „Lider pentru viitor”. Dacă de primii doi este posibil […]

V-ar putea interesa și: