Scăderea cazurilor de coronavirus se numără pe degetele de la o mână

coronavirus constanța

Direcția de Sănătate Publică din Constanța a anunțat azi, 12 februarie, că incidența coronavirusului în municipiu Constanța este de 2,25 cazuri la mia de locuitor (702 cazuri active), și de 1,35 (1040 cazuri) în județul Constanța.

Ieri era de  2,26 în municipiu (704 cazuri active), și de 1,36 (1044 cazuri) în județ.

Vorbim, așadar, de doi bolnavi mai puțin în municipiul Constanța și de 4 mai puțin în tot județul.

Vă recomandăm și:

Veste șoc din Anglia: pandemia va dura 10 ani!

914 teste PCR realizate în 24 de ore în Constanța

Eroare de logică a actorului Dragoș Bucur


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris deszăpezește în Constanța cu 17 sărărițe, 22 de autospeciale cu lamă și 150 de operatori

vin feb. 12 , 2021
Polaris M Holding actioneaza inca de aseara, de la ora 01:00, cu utilaje si forta umana pentru inlaturarea zapezii si combaterea poleiului de pe strazile municipiului Constanta. 17 sararite, 22 autospeciale cu lama si 150 de operatori sunt angrenati in procesul de deszapezire. Astazi, in jurul orei 11.00, autospecialele cu […]
Polaris-M-Holding-Constanta

V-ar putea interesa și: