Scafandrii caută un tânăr care a intrat ieri în Marea Neagră și nu a mai ieșit

O echipă formată din 15 scafandri de la ISU Constanța și o ambarcațiune TARGA din Portul Tomis se deplasează spre plaja Corbu, pentru reluarea căutării unui tânăr în vârstă de 19 ani.

Acesta a intrat ieri după-amiază în mare și nu a mai ieșit la mal.

Cei de la ISU au fost anunțați, prin apel la numărul unic de urgență 112, ieri, în jurul orei 15:10.

Tânărul a fost căutat mai multe ore încă de ieri, dar operațiunile au fost sistate după ora 21:00, din cauza întunericului.

Foto: suszi.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cadastru gratuit pentru constănțeni din nouă localități

vin sept. 9 , 2022
Peste 8.500 de imobile din nouă unități administrativ – teritoriale (UAT) din județul Constanța au fost măsurate și urmează să fie intabulate. Rezultatele lucrărilor de cadastru general au fost afișate atât la sediile celor nouă primării, cât și pe paginile web ale Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța […]
OCPI-Constanta-sediu

V-ar putea interesa și: