Scandal fără precedent în AUR

De câteva săptămâni, filiala Constanța a partidului AUR este cutremurată de un scandal fără precedent – cel mai mare din istoria organizației.

Doi foști lideri, Anișoara Floroaei, fost coordonator județean, dar și al filialei Lumina, și Petru Mihai Crăciun, fost coordonator al filialei Mangalia, spun că au fost dați afară din partid în mod nestatutar.

Aceștia au declarat că numirile noului președinte nu au respectat statului, pentru că, de pildă, nu avea trei luni de vechime în partid. Au mai afirmat că au încercat să discute cu președintele partidului, George Simion, dar nu au reușit să îi prezinte situația. Cei doi au mai spus că actualul parlamentar Dumitru-Viorel Foșca că vrea să fie președinte al filialei județene.

Mai multe despre caz, dar și despre cât au plătit parlamentarii AUR în campanie, s-a discutat în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, pe care o puteți vedea mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elevii vor fi testați în continuare, dacă sunt teste

Sun Dec 12 , 2021
Testarea elevilor nu a fost suspendată şi nu a fost luată în discuţie această posibilitate, precizează Executivul, adăugând că testarea se va face de 2 ori pe săptămână, luni şi joi sau marţi şi vineri, în funcţie de disponibilitatea testelor. Săptămâna viitoare, elevii vor fi testaţi marţi şi vineri. „Testarea […]