Scandal fără precedent în coaliția locală PNL – USR

Mihai Lupu (centru) și Petre Enciu (dreapta) au sta la distanță unul de altul

S-au mai certat până acum politicienii constănțeni din PNL și USR, care sunt la guvernare locală, dar parcă niciodată ca până acum.

Miercuri, 21 septembrie, cearta s-a transformat în scandal pe față, fără niciun fel de perdea sau menajamente.

„Domnu Enciu, îmi pare rău că ați stat vreo doi ani de zile pe aici și nu ați înțeles nimic.”, i-a spus președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, unuia din cei doi vicepreședinți, și anume Petre Enciu, de la USR.

Declarația a fost înregistrată în direct.

S-a întâmplat în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean.

Petre Enciu spune că nu știe la cine se referea, deși i s-a adresat pe nume, dar și că aceste afirmații sunt lansate „la intimidare”. Iată declarația sa:

„Nu stiu la cine se referea dl Lupu. Astfel de afirmatii sunt lansate din dorinta de a intimida. Pe cine? Nu stiu. Eu stiu doar ca am adus in discutie 3 proiecte de hotarare cu probleme. Nu stiu de ce initierea discutiilor in consiliul judetean sunt perecepute in nota de opozitie. Am sa le iau pe rand:

  1. Se transfera Primariei Ovidiu un bun imobil fara ca proiectul sa precizeze care va fi noua sa destinatie. Am intrebat ce activitati intentioneaza primaria sa realizeze acolo.
  2. Le-am atras atentia consilierilor judeteni ca sunt pusi in situatia de a vota un proiect caruia ii lipseste referatul de aprobare si un raport de specialitate.
  3. In cazul lotului 7 de transport avem mai multe trasee cu preturi diferite pentru o calatorie constanta – navodari, 4.50, 7.50, 9.00. Am intrebat ce anume face diferenta intre aceste preturi.

Asta nu inseamna opozitie. Asta inseamna ca am cautat raspunsuri pentru a putea vota proiectele cu constiinta impacata. Din pacate nu am primit niciun raspuns. Si drept urmare, ne-am abtinut.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Scandal fără precedent în coaliția locală PNL – USR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un câine bătrân și bolnav are nevoie de ajutorul oamenilor

mie sept. 21 , 2022
Un câine bătrân și bolnav are nevoie de ajutorul unor oameni. Privirea sa spune totul. Iată și mesajul lansat pe Facebook de jurnalistul și iubitorul de animale Daniel Savopol. „O cățea bătrână cere cu privirea ei ajutorul. Un oraș întreg, Constanța se face că nu o vede, asta în timp […]

V-ar putea interesa și: