Scandal în PSD sau birouri prea mici? „Uneori într-un menaj simți nevoia de mai mult spațiu”

Horia Țuțuianu, deputat PSD, a părăsit sediul pe care îl ocupa alături de colegii săi și s-a mutat peste drum, într-un sediu propriu.

Constanța 100% l-a întrebat pe președintele PSD Constanța, Felix Stroe, cum comentează acest divorț locativ, așa cum l-an numit, important în contextul în care se vorbește despre două tabere în PSD care-și dispută supremația.

„Uneori într-un menaj simți nevoia de mai mult spațiu”, a răspuns Felix Stroe, care a ținut să aprecieze munca de deputat pe care o depune Horia Țuțuianu.

V-ar putea interesa și:

V-ar putea interesa și: Horia Țuțuianu, PSD, cel mai tăcut parlamentar constănțean. Două luări de cuvânt și o interpelare în aproape doi ani de mandat


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde se întrerupe curentul electric pe 27 și 28 decembrie

vin dec. 23 , 2022
E-Distribuţie Dobrogea spune că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Cu toate acestea, societatea anunță că următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta […]

V-ar putea interesa și: