Scandal între doi elevi la Școala nr. 38 din Constanța

ISJ Constanța s-a sesizat astăzi, 17 iunie, în urma unui incident petrecut la Școala Gimnazială Nr 38 Dimitrie Cantemir Constanța, după o altercație între doi elevi de clasa a VI-a.

„Ne-am deplasat la unitatea școlară, unde am discutat cu directoarea, cu cadrele didactice.”, a declarat Sorin Mihai, inspector școlar general, care a precizat că va oferi și rezultatele anchetei.

Cazul este și în atenția Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

„Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi, de 12, respectiv 11 ani, ai unei școli gimnaziale, din municipiu, s-ar fi lovit reciproc, în urma unui conflict spontan.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre doi băieți în clasa a VI-a, conflictul având loc în timpul pauzei.

Precizăm faptul că aceștia au fost consiliați în prezența părinților, care își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv 3 luni.

În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Varianta indiană a coronavirusului nu este prezentă în Constanța

joi iun. 17 , 2021
Numărul cazurilor confirmate, în România, cu varianta Delta a noului coronavirus – cea descoperită în India – a ajuns la 35, până în 13 iunie, au anunţat specialiştii din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP). Aceştia au precizat că, în acest moment, nu se poate vorbi de transmitere comunitară […]
coronavirus romania

V-ar putea interesa și: