Scandal între poliție și persoane aflate în carantină, în Hârșova

Un scandal a izbucnit, zilele, la un centru de carantină din localitatea Hârșova, între persoanele de aici și poliție, a anunțat IPJ Constanța astăzi, 22 aprilie.

Astfel, pe 19 aprilie, în jurul orei 23.55, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la locuința rudelor sale este gălăgie și se sparg geamuri.

„Deplasați la fața locului, polițiștii, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au constatat că un bărbat, de 40 de ani se află în stare de ebrietate și are un conflict cu rudele sale, care locuiesc în același imobil.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

AUDIO. Declarații Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța

Forțele de ordine au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul în cauză, dar și fiul acestuia, de 23 de ani, au devenit recalcitranți, moment în care jandarmii au folosit spray-ul din dotare, cei doi intrând înapoi în locuință.

Incidentul a fost aplanat, iar cele două persoane au fost amendate cu 500 de lei fiecare, conform Legii 61/1991, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

Polițiști atacați în Hîrșova, Constanța

Polițiști atacați în HârșovaPolițisti atacați după ce au venit sa aplaneze un conflict al unor persoane aflate în izolare în Hârșova, județul Constanța.

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 21 aprilie 2020
Imagini din timpul scandalului. Video: Sindicatul Europol

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova.

Cu privire la situația de autoizolare în care se aflau cele două persoane, reprezentanții IPJ Constanța au menționat faptul că acestea s-au aflat în autoizolare la domiciliu în perioada 07-20 aprilie, fiind verificate zilnic de forțele de ordine.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.